ŞEVKET DEMİREL ANAOKULU
Çünür Mahallesi Mesut Acar Sokak Shell Petrol arkası no 11 Merkez/Isparta

VİZYON

Çocukların gelişim düzeylerini temel alarak çocuk merkezli, yeteneklerinin gelişmesini sağlayan, yaratıcı, özgün, yansıtıcı ve eleştirel düşünen, bir üst eğitime temel oluşturacak toplum bilinci ve sorumluluklarının farkında olan, kültürel ve milli değerlere önem veren öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır

MİSYON

Okul Öncesi Eğitim Programını çevre faktörlerini de dikkate alarak, etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine, ihtiyaçlarına ve benlik gelişimine uygun yansıtıcı bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, duygusal, dil, bilişsel, psikomotor ve öz bakım alanlarında gelişimlerine ortam hazırlayıp, değişim ve yeniliklere göre eğitimin kalitesini artırmak temel görevimizdir.

Öğretim Şekli :ikili eğitim

ikili eğitim

Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır.

Çünür Mahallesi Mesut acar sok. No:11